Mugcake

7 mars 2015 | Frukost, Lunch, Mat, Mellanmål | 0 kommentarer

image

Idag provade jag en frukost variant på mugcake. Riktigt gott med jordgubbar och keso. Även super mättande. Till lunch blev det en Mc Bean med morötter och cola zero. Då det blev en lite senare mellis på eftermiddagen så blev det ingen middag idag utan zucchiniplättar med tzatziki mättade fram tills soffmys. Som idag bestod av skinkinrullad paprika, keso, te och något nyttiga chokladbollar som jag provade för första gången idag. Dom var helt ok och endast 1pp per styck.

Imorgon blir det definitivt mugcake till frukost. Bort bjuden på dagen så då blir det så mycket mättande som möjligt och på kvällen blir det kyckling omelett.

Imorgon ska vi på kvinno brunchen även dela med oss av något så tänkte dela med mig av några frukost recept och även hur man gör när man spelar som en lergök med bara händerna.

Kommentera