Fel matlåda

7 februari 2015 | Familj, Lunch, Mat, Vardag | 0 kommentarer

image

Medelhavstorsk gratäng. En fräsch gratäng på endast 8pp.
Denna skulle jag ätit till lunch igår men tog med fel lunchlåda till jobbet. Råkade få med mig zucchiniplättarna som vi åt till mellanmål dagen innan. Som det kan gå ibland. Blev istället avokado och keso till lunch. Gratängen åt vi till middag på kvällen.

Denna helgen ska jag och mannen vara barnfria. Det blit hotell övernattning och restaurangbesök. Ska bli helt underbart. Kommer räkna points idag även om jag vet att jag kommer överstiga min budget. Tycker ändå att det är viktigt tror att man håller igen lite då och inte kör all in.
Hade igår på mig en stegräknare på jobb som även räknar ut hur många pp du tjänar in. Resultatet blev 18000 steg på jobbet och 5 pp extra. Detta använde jag till lite godis på kvällen.

Kommentera