Guldstjärna

29 januari 2015 | Lunch, Mat, Viktresa | 1 kommentar

image

Jag är så jäkla bra. Idag blev jag 1,3kg lättare. Jag trodde verkligen inte att det skulle gått så bra. Det visar verkligen hur viktigt det är att gå på mötena. Hade jag inte gått hade jag kanske tappat suget lite. Det blev även en guldstjärna idag. Har totalt gått ner 3,1kg på dessa tre veckorna. Hejja mig!

Idag blev det lite kyckling smörgås till lunch. Gjorde i ordning middagen innan jag gick iväg till invägningen på viktväktarna. Exotisk fiskgryta med ris blev det till middag idag. Barnen gillade allt utom paprikan. Själv tyckte jag om den så pass mycket att jag kommer göra om den en annan vecka.

Idag pratade vi om att ha alternativ hemma. Har inte riktigt tänkt klart över vad jag behöver ha hemma. Tror snarare att jag behöver ha min meny och följa den så gott det går. Overnight oat är ett defenitivt måste mättande, god och snåll på pp. Nästa vecka handlar det om delmål och belöningar. Jag har ju min belöning som består av 50:-/ tappat kilo. Pengarna jag får ihop ska gå till kläder när jag gått klart jämnvikten.

1 kommentar

  1. Imponerande och bra gjort av dig! =)

Kommentera