Kalas

23 augusti 2015 | Familj, Vardag | 0 kommentarer

Idag har det varit en fet dag. Korv med bröd, snask och tårta. Firade sonen som blir 4 snart. Blir nog en lite renligare dag imorgon. Känns som om magen är full med sten…

image

men det var visst tårta.
Förutom att äta lättare imorgon blir det även en joggingrunda har jag tänkt. Beror lite på vad dagen har för planer. Själv är jag ovetandes om vad som väntar. Det enda planerade imorgon är ett ridpass på kvällen. Ska bli skönt efter sommar uppehållet. Vet tyvärr inte om det kan bli så ofta som en gång i veckan då det är så mycket nytt på jobbfronten för både mig och min man. Har även tänkt att skaffa ett gymkort men dom sagt får se hur det ska kunna passa in med allt nytt. Även om man ibland vill sätta sig själv i första hand så är det mycket runt om som måste klaffa.

Kommentera