Ojojoj

13 augusti 2015 | Vardag | 0 kommentarer

Nu har det gått lång tid sen jag tog mig tid att skriva några rader här. Har hunnit med en hel del. Dels gått upp lite i vikt gått ner igen och även flyttat till hus. Sommaren har varit intensiv både med jobb och privat. Mycket att göra på jobbet vilket lät till en hel del stress och huvudbry. Flytten till hus har varit jobbig men helt underbart att ha flyttat. Bor fortfarande i lite kaos men det börjar bli bättre. Det har målats, byggts garderober, inhandlats en massa saker, packats upp, sorterats och lekts i trädrgården till barnen förtjusning. Mitt i allt detta har det varit kämpigt att hålla motivationen och fokuset på viktväktarna. Men känner mig just i detta nu riktigt motiverad . Började jogga idag. Får se om detta hjälper mig att gå ner lite extra. Har nu 12,7 kg kvar att gå ner målet är att jag ska vara i mål innan Lucia. Dags att sova klockan ringer imorgon så jag hinner med en gång/jogging runda innan jobbet.

image

Kommentera