Min favorit

28 juni 2015 | Lunch, Mat, Middag, Viktresa | 0 kommentarer

image

Har haft mycket att göra den senaste tiden och matlagningen har inte varit så rolig. Men denna vecka sålde vi kycklingfärs på jobbet så då blev det favoriten kycklingbiffar med majs. Är så gott. Egen inlagd gurka är det där lilla extra som gör hela måltiden komplett.
Det blev även en kycklingpaj för ett tag sedan. Basen på råris sen blanda i vad man har hemma denna gång blev det kyckling.

image

För tillfället är det jag som är butiksansvarig vilket gör att det blir långa dagar med mycket spring. Blir ca en mil jag går när jag jobbar. Blir en del men då kroppen är van vid det så skulle jag behöva motionera på annat håll. Men tyvärr räcker varken tiden eller orken  till. Får ta tag i den vid ett annat tillfälle.

Kommentera