Semester

16 juni 2015 | Familj, Vardag, Viktresa | 0 kommentarer

image

Nu är jag inne på tredje och sista semesterveckan. Första veckan blev det en smålands vecka. Hyrde stuga mitt ute på landet. Supermysigt. Blev bland annat besök på Astrid Lindgrens värld, bad i Jönköping, besök i Katthult och Mariannelunds godis. Valde att denna vecka inte räkna points utan äta det jag kände för. Blev en hel del. På söndagen vägde jag mig och hade då gått upp 1,5 kg men dessa var borta till torsdags vägningen. Valde att direkt räkna points och verkligen kämpa. Detta har jag fortsatt med även denna vecka. Idag blev det dock ett aktivt val av att äta en langos. Men känns helt okej. Har nämligen denna vecka även varit på kvällskurs på stallet så har blivit 4 rid lektioner på två dagar. Målet var från början att ligga på 73 kg till midsommar men då det är omöjligt skulle jag vara glad om jag kom ner till 75,5 alltså minus 0,8. Målet för sommaren är definitivt att vikten ska neråt så vecka 33 vid invägningen ska jag ligga på 70kg. Nu är det bara att köra på.

Kommentera