Kvarg

24 maj 2015 | Mat, Vardag, Viktresa | 0 kommentarer

image

Har alltid tyckt att kvarg är väldigt strävt. I alla fall den naturella. Dom smaksatta är ju som dessert och inte så nyttiga som man vill tro. Men i alla fall har jag läst att man kan ta lite fun light i kvargen för att den ska smaka bättre. Har definitivt hittat en favorit till detta, vattenmelon och jordgubb så gott. Har även kommit på att icas är mindre sträv än lindvalls så nu är det icas som gäller. Känner att jag blivit ett kvarg fan. Idag blev det kvarg med jordgubbar på kvällen. Och igår blev det kvarg på jobbet till lunch. Tummen upp för kvarg.

image

Till frukost idag blev det bananplättar med keso och blåbär. Riktigt lyxigt inte så ofta man ger sig den extra tiden på morgonen.

Förra vägningen var plus minus noll. Så har denna veckan bestämt mig för att skriva ner det jag äter. Då min förra plan gick i stöpet. Jag skriver på papper så blir det mer på riktigt, tycker jag. Har nu 3,4 kg kvar att tappa till midsommar få se om det går då semestern börjar om en vecka. Hoppas på 1 kg denna vecka, får se på torsdag.

Kommentera