Promenad

17 april 2015 | Lunch, Mat, Mellanmål, Recept, Viktresa | 0 kommentarer

image

Så ja, skärpt till mig nu. Efter en helg med fest och en hel del mackor dagarna efter så visade vågen +0,8. Så nu har jag tagit mig i kragen, gjort en veckomeny, handlat hem varor och planerat lite. Mötet igår handlade om motion så idag gav jag mig själv en promenad på 30 minuter efter att barnen lagt sig. Var verkligen super skönt. Rensar hjärnan, känner sig piggare och blir väldigt nöjd med sig själv.

Planeringen idag var overnight oat till frukost, fisklasagne till lunch på jobbet, sen blev det banan till mellanmål och middagen bestog av kyckling i sötsursås med ris. Middagen var helt okej men inget jag kommer göra om. Barnen gillade inte det alls. Fisklasagnen kommer däremot göras fler gånger.

image

image

Nu blir det film och kesella glass med smak av jordgubb.

Kommentera