Påsk

3 april 2015 | Vardag, Viktresa | 0 kommentarer

image

Påsken är här. Har varit super stressigt på jobbet med långa dagar. Varit lite si så där med maten. Men då jag varit väldigt aktiv på jobbet så visade vågen -1,2 kg. Så är super nöjd.

Kör vidare på mättande dag denna vecka också. Tror det fungerar bra för mig då jag vet när jag är hungrig och när jag är mätt.

Då planen för helgen blev inställd så hade vi lite egen påsk lunch hemma allt mättande utom laxen som kostar en hel del i propoints men absolut värt det. På kvällen blev det ett glas vin till mitt påskgodis som bestod av jordgubbar, 3 sallitos och en vv chokladbar. Känner mig nöjd.

Har nu skaffat mig ett fitbit armband. Den mäter hur aktiv man är under dagen. Den mäter även hur länge du sovit och om man varit orolig under sömnen. Den synkar även till viktväktar appen och visar hur många aktivitets points man tjänat in under dagen.  Mätte min sömn igår var vaken 3 gånger, orolig 22 och sov 6h och 40 min. Under dagen tjänade jag ihop 7 extra points som jag kan äta upp eller bara känna att man varit extra duktig och låter bli att äta upp. Får se hur det blir under veckan.

Kommentera